La patronal vallesana CECOT demanar un paper protagonista de les pymes durant la Nit de l'Empresari


  • Comparteix:

Aznar i Pujol van presidir l'edició passada.

Aznar i Pujol van presidir l'edició passada.

El tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda ha remarcat l'important paper de Sant Cugat com a ciutat acollidora d'empreses multinacionals. Això ha dit Jordi Joly a la celebració de la 9ena Nit de l'Empresari que ha organitzat la patronal terrassenca Cecot, en què s'ha posat de manifest la necessitat d'impulsar més les pymes. A la vetllada, s'ha premiat, entre d'altres, a la concessionària Mavisa, amb delegació a la nostra ciutat, pels seu caràcter dinamitzador.

Més de 1.200 persones han assistit a aquesta vetllada que té l'objectiu de reconèixer empreses, institucions i personalitats per la seva aportació al desenvolupament al món econòmic i empresarial. Enguany, la CECOT ha complert 25 anys de vida fent una crida a les administracions perquè inverteixin més en infraestructures comunicatives, com el Quart cinturó i l'estació del TGV a Sant Cugat.

Una necessitat que comparteix el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, que també ha destacat el potent teixit empresarial que reuneix el nostre municipi:

Jordi Joly

Sant Cugat té un creixement molt important pel que fa al teixit empresarial i acull moltes emprees multinacionals


El president de la patronal egarenca, Eusebi Cima, ha definit Catalunya com un dels motors econòmics més decisius de l'estat. D'altra banda, Cima ha deixat clar que el desenvolupament econòmic del país passa per un major impuls a les petites i mitjanes empreses:

Eusebi Cima

Les pimes representen la majoria del teixit empresarial i el major impacte en el PIB


El sopar, celebrat al recinte firal de Terrassa, ha comptat amb la presència de diverses autoritats com el conseller en cap, Artur Mas; el conseller d'economia, Francesc Homs; i el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro. El popular ha aprofitat la vetllada per fer campanya a favor del candidat del PP a les eleccions, Josep Piqué, en matèria de reformes econòmiques:

Cristóbal Montoro

Vull remarcar l'important paper que ha fet Piqué perquè les empreses es desenvolupin amb condicions econòmiques més favorables


La Nit de l'Empresari de la CECOT ha premiat 9 empreses, entre elles la concessionària de Peugeot Mavisa, amb activitat a Sant Cugat, pel seu servei de dinamització. La vetllada també ha reconegut la figura del president d'honor del Comitè Olímpic Internacional, Joan Antoni Samaranch.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.