22 milions d'inversió a Sant Cugat, dos terços dels quals van al CAR


  • Comparteix:

Obres al CAR de Sant Cugat

Obres al CAR de Sant Cugat

Els pressupostos de la Generalitat per al 2011 preveuen una inversió de poc més de 22 milions d'euros a Sant Cugat. Més de dos terços d'aquesta quantitat - uns 18 milions - es destinaran al Centre d'Alt Rendiment (CAR) esportiu. La segona inversió en quantitat econòmica és el 3r CAP, que rebrà gairebé dos milions.

El nou mòdul del CAR acapara bona part dels 18 milions que la Generalitat invertirà en l'equipament. També rebran quantitats econòmiques renovacions d'altres edificis del complex esportiu.

El 3r CAP de la ciutat s'endú una inversió de gairebé dos milions, la majoria dels quals es dediquen al pagament de les obres i a dotar-lo de mobiliari i d'equipament informàtic. En àmbit sanitari, el CAP de Valldoreix també rep 200.000 euros en el pressupost de 2011.

En educació, un dels punts d'inversions és per a l'escola Catalunya amb 1.400.000 euros per al nou parvulari del centre. Un altre dels equipaments de la localitat, l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), tindrà una inversió de 300.000 euros per a diverses actuacions.

Les millores a la carretera C-1413A, amb 300.000 euros, i el projecte d'un vial paral·lel per als Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Can Sant Joan, amb 140.000, són altres inversions pressupostades.

El Centre de Restauració de Béns Mobles, ubicat a Valldoreix, rep 5.000 euros en aquest capítol del pressupost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.