Un simulador ajuda emprenedors a aprendre com prendre decisions a l'empresa


  • Comparteix:

La Casa de Cultura acull el 'Business Game'

La Casa de Cultura acull el 'Business Game'

Sis participants han format part aquest dilluns en un 'Business Game', un joc per a emprenedors que consisteix a simular la construcció d'una empresa. Tots els projectes han partit d'una mateixa base: crear una companyia de producció i comercialització de reproductors mp3. La iniciativa, impulsada pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), ha tingut lloc a la Casa de Cultura.

L'objectiu d'aquest 'Business Game' és promocionar actituds i hàbits emprenedors i introduir d'aquesta manera els participants en el món de les decisions d'alta direcció. L'encarregat de portar a terme aquesta iniciativa és l'Agora Team Teah, fabricant d'un simulador de presa de decisions empresarials. El formador d'aquesta empresa, Toni Díaz, ha estat l'encarregat de desenvolupar el 'Business Game'. Díaz ha explicat que el joc informàtic té una part teòrica de com es fa un pla estratègic i una segona més dinàmica i pràctica.

Toni Díaz

Els participants reben el mateix tipus d'empresa i es troben amb diverses problemàtiques.





Aquesta iniciativa ha estat impulsada pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM) i es tornarà a repetir el penúltim dilluns d'aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.