El comitè d'empresa de Sharp accepta l'acord amb Cirsa si es busquen alternatives als acomiadaments


  • Comparteix:

Imatge exterior de la planta

Imatge exterior de la planta

El comitè d'empresa de la planta santcugatenca de Sharp veuria amb bons ulls el traspàs de les instal·lacions a la companyia egarenca Cirsa si es minimitza l'impacte sobre la plantilla actual de la factoria. Els representants sindicals de la planta trobarien acceptable que la reducció de plantilla proposada per l'empresa compradora s'aconseguís a través de baixes incentivades, evitant els 'acomiadaments traumàtics'. Els treballadors es reuniran en assemblea aquest dijous per consensuar una posició.

Segons ha pogut saber Cugat.cat, la direcció de Sharp encara no ha concretat ni la quantitat de treballadors ni els departament que es podrien veure afectats per l'acord. Aquesta informació es donarà a conèixer als treballadors a la reunió prevista per aquest divendres on la companyia presentarà un expedient d'extinció de contractes.

El president del comitè d'empresa de Sharp, Eduard Pomar, ha explicat a Cugat.cat quina és la postura sindical.

Eduard Pomar

Qualsevol negociació encarada a reduir plantilla hauria d'evitar fórmules traumàtiques. Les baixes incentivades han funcionat fins ara.





Aquest dijous els treballadors es reuniran en assemblea per tractar la nova situació i acordar els punts a traslladar a la direcció a la reunió prevista per divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.