Grifols inaugura nova seu en presència del ministre d'Indústria


  • Comparteix:

Seu de Grifols a la ciutat

Seu de Grifols a la ciutat

Grifols inaugura avui una nova seu a Sant Cugat en presència del ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, i l'alcaldessa, Mercè Conesa. La inauguració començarà al migdia i s'allargarà fins les set de la tarda. Membres de l'equip directiu, com el president i conseller delegat de Grifols, Víctor Grifols, conduïran l'acte inaugural a la seu de l'empresa al polígon de Can Sant Joan.

Els actes d'inauguració de la seu de Grifols començaran al punt del migdia amb una trobada amb els mitjans de comunicació. A continuació, es farà una visita per les instal·lacions de la seu i, posteriorment, està prevista una reunió amb Víctor Grifols i un dinar informal que finalitzarà al voltant de les dues del migdia.

A les set de la tarda, es farà l'acte inaugural amb el ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, i l'alcaldessa, Mercè Conesa. L'acte tindrà lloc a la seu de Grifols, ubicada a l'avinguda de la Generalitat, al complex Trioparc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.