Inaugurada oficialment la seu de Grifols a la ciutat


  • Comparteix:

Grifols ha inaugurat oficialment el seu complex de la ciutat amb la presència del ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, i l'alcaldessa, Mercè Conesa. El complex, ubicat al polígon de can Sant Joan, està format per tres edificis que sumen una superfície construïda de 46.000 metres quadrats.

L'edifici va ser adquirit per la multinacional fa tres anys i fa dos van començar a traslladar-hi algunes de les divisions de la companyia. Actualment aquesta seu acull la direcció general, els serveis corporatius, la direcció científica, l'àrea de màrqueting i la seu de Gri-Cel, companyia del grup dedicada a la investigació de teràpies avançades. Altres divisions de Grifols es traslladaran properament a la ciutat.

El president de la companyia, Víctor Grifols, ha destacat l'emplaçament santcugatenc.

Víctor Grifols

En aquesta ciutat esperem dotar-nos dels mitjans necessaris per enfrontar-nos als reptes d'aquest nou capítol. Farem tot el possible per aconseguir les metes.


El ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, que ha assistit a la inauguració, ha destacat que Grifols ha de servir d'exemple per a tota la indústria de l'Estat espanyol, que segons el ministre està castigada per l'actual cojuntura econòmica.

Miguel Sebastian

Grifols representa la triple 'i': indústria, innovació i internacionalització. Això és el que volem per el nostre teixit empresarial.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha felicitat l'empresa per la seva trajectòria i pels 'èxits aconseguits' que els ha portat a inaugurar un nou espai a la ciutat. Conesa ha estès la mà a Grifols per acollir-los a la ciutat, i els ha donat les gràcies per apostar per Sant Cugat tot i els moments de crisi econòmica.

Merce Conesa

Per nosaltres és una gran notícia que apostin per Sant Cugat. Aquí tindran l'oportunitat de generar llocs de treball, idees, innovació i tecnologia que des d'aquí anirà a tot el món.




El ministre i l'alcaldessa, acompanyats també per qui serà el proper alcalde de Barcelona, Xavier Trias, han visitat les instal·lacions, que a banda dels espais destinats a oficines i laboratoris, el complex compta amb una àmplia zona d'esbarjo per als treballadors formada per una terrassa, un pub, una biblioteca, una farmàcia i altres serveis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.