Potenciar el CIT, objectiu del Sant Cugat Empresarial


  • Comparteix:

Frederic Boix durant el networking amb empresaris, després de l'assemblea

Frederic Boix durant el networking amb empresaris, després de l'assemblea

El Sant Cugat Empresarial es marca com a objectius potenciar el Catalonia Innovation Triangle (CIT) a través del Fòrum Empresarial, fomentar la xarxa entre empresa i universitat, i millorar les infraestructures i connexions. Així s'extreu de l'assemblea que ha tingut lloc aquest dijous al Sant Cugat Trade Center, on també s'ha reelegit Frederic Boix com a president del 'lobby' i s'ha configurat la nova junta directiva per al proper mandat.

L'assemblea anual ha aprovat la memòria dels comptes de l'últim exercici i ha marcat les línies a seguir durant el proper mandat. El 'lobby' empresarial aposta per potenciar la xarxa entre universitats i empreses, i fomentar les pràctiques universitàries a companyies santcugatenques, i millorar infraestructures i elements d'interconnexió. El president del Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, ha subratllat també la importància del Catalonia Innovation Triangle (CIT).

Frederix Boix

Enfortir les institucions empresarials del CIT com a element de 'lobby' que permeti seguir fent una zona capdavantera en l'establiment i desenvolupament de l'activitat empresarial.


Boix ha destacat que la presència de les associacions empresarials dins del CIT fomenta un diàleg 'molt necessari' entre l'administració pública i l'àmbit privat.

L'assemblea ha coincidit amb el procés de renovació de la junta directiva per als propers tres anys, en què els empresaris han ratificat Frederic Boix com a president i on s'han incorporat representants de Hewlett Packard (HP), Lubrizol, Grup TMA i Bureau Veritas.

El president del Sant Cugat Empresarial també ha fet un balanç positiu del nomenament de Carles Brugarolas com a tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, a qui ha mostrat total confiança. A més, espera que segueixi el camí de Jordi Joly, 'que ha estat fantàstic'.

L'assemblea s'ha desenvolupat al Sant Cugat Trade Center, en el marc de la jornada corporativa Fòrum 2011 que ha reunit un total de 80 empresaris. L'alcaldessa, Mercè Conesa, els cap de llista de les diferents formacions al consistori i representants dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local també hi han assistit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.