Vertisub vol internacionalitzar-se amb seus a l'Amèrica Llatina


Temes relacionats

Vertisub escull Sant Cugat com a estratègia per afrontar la crisi ( 8/oct/10)


  • Comparteix:

Vertisub es dedica als treballs d'alçada en grans verticals

Vertisub es dedica als treballs d'alçada en grans verticals

El grup Vertisub, amb seu a EsadeCreapolis, ha iniciat el seu procés d'internacionalització. L'empresa dedicada als treballs d'alçada en grans verticals posarà en marxa aquest estiu una filial a Xile, que serà la primera d'un procés que ha de portar el grup a créixer per l'Amèrica Llatina. Coneix l'empresa a Cugat tv

L'empresa té previst obrir delegacions per Amèrica, segons avança 'L'Econòmic'. La primera de les filials serà a Xile, però la seguiran el Brasil el 2013 i Colòmbia, on Vertisub està tancant la seva entrada a través d'un soci local. El pla estratègic de la companyia també inclou els Estats Units, on tenen previst obrir una delegació a partir del 2016.

El procés d'internacionalització del grup respon a les dificultats per créixer a l'Estat espanyol, que fan necessari generar negoci a l'exterior. La facturació de Vertisub supera els nou milions d'euros i compta amb una plantilla d'entre 100 i 200 treballadors en funció dels projectes. A la seva seu d'EsadeCreapolis, la companyia desenvolupa els seus projectes més innovadors que complementen la seva especialització: l'escalada com a tècnica per al manteniment i reforma d'edificis, naus i altres infraestructures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.