Els comerciants esperen amb optimisme les rebaixes d'estiu, que arrenquen avui

Les rebaixes comencen avui

Economia

Publicat el 1/jul/11 per Àgata Guinó

Els comercians santcugatencs preveuen una bona temporada de rebaixes d'estiu els primers 15 dies, ja que les botigues tenen molt d'estoc per les poques vendes que hi ha hagut durant l'any. Tot i el període de rebaixes, alguns comerciants han optat per començar a fer descomptes previs i fins i tot alguns establiments fan ofertes especials per Festa Major. Les rebaixes comencen a les botigues de la ciutat aquest divendres, el dia abans del 'Fora Estocs'.

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, Josep Lluís Galvany, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que es preveuen millors vendes per rebaixes que per temporada, ja que aquest any no ha estat bo per la crisi econòmica i també pel temps variable, ja que hi ha hagut força dies plujosos.

Josep Lluís Galvany

Les rebaixes aniran bé els primers 15 dies, després es mantindran.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El president de la Federació de comerciants també ha apuntat que els decomptes aniran en augment a mesura que avancin els dies, i ha recordat que els comerços tenen l'obligació d'etiquetar els productes amb el preu inicial i el rebaixat.