Els acomiadats de Sharp tindran un assessorament complet del SOM


Temes relacionats

El SOM, a disposició de Sharp per recol·locar els 87 afectats per l'ERO ( 7/jul/11)

Els treballadors de Sharp avalen el preacord entre la direcció i el comitè d'empresa ( 7/jul/11)

La plantilla de Sharp vota avui el principi d'acord amb la direcció ( 7/jul/11)


  • Comparteix:

Aquest cap de setmana s'ha signar l'acord definitiu entre treballadors i empresa

Aquest cap de setmana s'ha signar l'acord definitiu entre treballadors i empresa

El Servei d'Ocupació Municipal (SOM) oferirà als 87 treballadors de Sharp afectats per l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) un assessorament complet per intentar que trobin feina prop de Sant Cugat i el més aviat possible. Per fer-ho, l'Ajuntament col·laborarà amb la patronal vallesana Cecot i d'altres organismes per trobar les ofertes que més s'escaiguin al perfil industrial dels treballadors.

El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, ha destacat l'esperit de col·laboració de Cecot i l'actitud conciliadora de la direcció i els treballadors de Sharp per arribar a un acord que sigui acceptable per les parts. En aquest sentit, ha explicat que s'ha intentat que el desenllaç d'aquest conflicte laboral fos el menys dolorós possible.

Carles Brugarolas

Valorem positivament aquest acord perquè es mantindran bona part dels llocs de treball.



Els treballadors afectats per l'ERO, ha destacat Brugarolas, podran beneficiar-se de l'oferta que el SOM posa a la seva disposició.

Carles Brugarolas

Els serveis del SOM consisteixen en un anàlisi de perfils, un assessorament individual o grupal i formació específica si s'escau.



El responsable de l'àrea econòmica ha reiterat que un dels grans objectius de l'Ajuntament és que la planta santcugatenca de Sharp es converteixi en el principal centre de Recerca i Desenvolupament (R+D) de l'empresa japonesa a Europa.

Un 87% dels treballadors amenaçats per l'ERO han votat aquest dijous a favor del pacte assolit entre la direcció i el comitè a la reunió celebrada dimarts. Aquest diumenge es tornaran a trobar per signar l'acord definitiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.