Anuntis creix un 17% durant el 2010 malgrat la crisi


Temes relacionats

Anuntis guanya 13 milions el 2009, un 39% més que l'exercici anterior (21/mai/10)

Anuntis Segundamano, amb seu a Sant Cugat, adquireix el grup editorial 'Que Fácil' (11/gen/05)


  • Comparteix:

La companyia Anuntis té molta presència a internet.

La companyia Anuntis té molta presència a internet.

La facturació d'Anuntis, amb seu a la ciutat, creix un 17% respecte a l'exercici anterior. La companyia ha facturat a l'Estat espanyol 58,4 milions d'euros durant el 2010.

Anuntis, l'empresa d'anuncis classificats i de segona mà online, ha vist com els seus ingressos han crescut un 17% en un any. D'aquesta manera, l'empresa ha fet front durant el 2010 a l'elevada mortalitat d'empreses dels dos principals sectors en què opera, l'immobiliari i el de l'automoció.

La companyia ha crescut un 18% en clients, un 25% en usuaris i un 85% en pàgines vistes, segons publica Europa Press. L'empresa atribueix les xifres a la seva presència a les xarxes socials i als dispositius mòbils, que concentren el 8% del trànsit d'anuncis.

La multinacional disposa de webs a l'Estat espanyol, l'Argentina, Colòmbia i el Brasil, on confia a créixer de la mà de la web Infojobs. Anuntis ha incorporat recentment 50 persones a la plantilla entre enginyers, comercials i personal de manteniment dels portals web. L'empresa gestiona les webs coches.es, fotocasa.es i segundamano.es.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.