Egarsat dissenya una eina per combatre l'abstentisme laboral


Temes relacionats

Egarsat es posa bona nota en l'exercici del 2008 (28/jul/09)

Cecot i Egarsat treballen conjuntament per reinserir treballadors discapacitats (16/jul/09)


  • Comparteix:

Egarsat té seu a Sant Cugat

Egarsat té seu a Sant Cugat

La mútua d'accidents laborals Egarsat, amb seu a Sant Cugat, ha desenvolupat una eina estadística per analitzar i gestionar l'absentisme laboral. Sota el nom d''Absent-well', el model identifica l'actitud dels treballadors en l'àmbit laboral i proposa mesures empresarials per motivar-los.

'Absent-well' analitza mitjançant mètodes estadístics els comportaments dels treballadors i les seves reaccions davant les mesures i accions que desenvolupa l'empresa per gestionar l'absentisme laboral. El model identifica a través d'un qüestionari anònim l'actitud individual dels treballadors amb l'objectiu de reduir el seu comportament absentista en cas que sigui necessari.

Egarsat ha aplicat aquest model estadístic en una mostra de 774 treballadors de diverses empreses de Catalunya i Madrid. L'estudi conclou que el 90% dels treballadors considera important estar motivat per anar a treballar i que els principals incentius són complir les responsabilitats laborals i sentir-se útil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.