L'Ajuntament s'oposa a la supressió d'especialitats mèdiques als CAP


  • Comparteix:

Entrada d'urgències del CAP Sant Cugat

Entrada d'urgències del CAP Sant Cugat

L'Ajuntament s'oposa, a través d'un comunicat, a la supressió de tres especialitats mèdiques dels Centres d'Atenció Primària (CAP) de la ciutat i espera que les negociacions de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) de Mútua Terrassa acabin amb una entesa que eviti una retallada del servei assistencial a Sant Cugat. El regidor de Sanitat, Raül Grangé, apunta que seran 'bel·ligerants' perquè els serveis no es vegin afectats i aposten per una reordenació també del personal amb una disminució de la contractació de l'activitat pel Servei Català de la Salut.

L'Ajuntament espera que una de les dues propostes presentades ara per la direcció de l'empresa per evitar els acomiadaments acabin 'fructificant'. El regidor de Sanitat, Raül Grangé, demana una 'esforç' tant a la direcció com al comitè d'empresa per arribar a un acord que eviti la supressió de les especialitats.

Per a l'Ajuntament els serveis d'endocrinologia, reumatologia i rehabilitació que ara perillen són 'primordials' per a la ciutat. Segons el comunicat de l'Ajuntament, l'alcaldessa, Mercè Conesa, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, i el mateix Grangé s'han reunit diverses vegades amb Mútua Terrassa per seguir de prop el desenvolupament de les negociacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.