Ineeciativa.cat premia un projecte per finançar activitats escolars amb el benefici de les plaques fotovoltaiques


Temes relacionats

10 emprenedors ja han presentat la seva proposta als premis Ineeciativa (29/abr/11)

EsadeCreapolis acull els premis Ineeciativa, un concurs per a projectes d'emprenedors (12/abr/11)


  • Comparteix:

Lliurament de premis del primer concurs Ineeciativa

Lliurament de premis del primer concurs Ineeciativa

El projecte 'Connecta l'escola', de l'emprenedor Joan Pau Girol, ha guanyat a la 2a edició del concurs de propostes emprenedores Ineeciativa.cat. L'objectiu del projecte és treure rendiment econòmic de la instal·lació de plaques fotovoltaiques a les escoles per tal de finançar diferents activitats dels centres. Aquesta nova edició del concurs, organitzat conjuntament per l'Associació de Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya (NEEC) i EsadeCreapolis, ha aconseguit incrementar la participació en un 20%, fins arribar a la setantena de projectes.

L'objectiu del concurs, que arriba a la seva 2a edició, és la creació de sinergies empresarials i donar un impuls als nous emprenedors. Els participants publiquen els seus projectes a través de la plataforma Ineeciativa.cat, que després són votats.

Enguany, el concurs ha ampliat la participació de projectes, així com les votacions rebudes, que han donat el premi a la proposta 'Connecta l'escola', de Joan Pau Girol. Aquest reconeixement atorga a l'emprenedor la possibilitat de materialitzar el seu projecte amb una estada de sis mesos a EsadeCreapolis. El guanyador també rep un ordinador portàtil. EsadeCreapolis acollirà el tercer dijous de setembre l'acte de lliurament de premis del concurs.

El certamen ha atret l'atenció del consorci europeu Kic-Innoenergy, que ja ha mostrat el seu interès per diferents projectes dels participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.