Caixa d'Enginyers desplegarà centres d'atenció remota per créixer al territori


Temes relacionats

L'oficina local de Caixa d'Enginyers aconsegueix 200 comptes en dos mesos (17/oct/08)

Caixa d'Enginyers obre una nova oficina a Sant Cugat (13/jul/08)


  • Comparteix:

Web de la Caixa d'Enginyers

Web de la Caixa d'Enginyers

Caixa d'Enginyers, amb una oficina a Sant Cugat, desplegarà centres d'atenció remota per tot l'Estat espanyol els anys vinents com a estratègia de creixement amb un cost menor que l'obertura d'oficines. Els nous terminals, ubicats al costat de caixers de la cooperativa de crèdit, permetran oferir i contractar els mateixos serveis que una sucursal, com ara hipoteques, fons d'inversió i plans de pensions, gràcies al seu sistema de videoconferència amb una oficina de l'entitat.

L'entitat ja ha instal·lat el primer terminal a la seu del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials Superiors de Girona. Aquests quioscos multifuncionals també permeten fer-se soci de Caixa d'Enginyers i després de la instal·lació del de Girona n'hi ha previstos d'altres al col·legi d'Enginyers Industrials de Lleida i de Palma de Mallorca. Per garantir la identificació, el dispositiu disposa d'un escàner per al DNI i permet imprimir els contractes tramitats per firmar-los i validar-los 'in situ'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.