El CIT tindrà nova senyalització abans d'acabar l'any


  • Comparteix:

Logotip del CIT

Logotip del CIT

El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, ha anunciat que el Catalonia Innovation Triangle (CIT) tindrà una nova senyalització abans d'acabar l'any. Un dels objectius de la iniciativa és presentar el CIT com una marca homogènia arreu del territori.

Brugarolas ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que amb el pla de senyalització el CIT vol distingir-se com una zona comercial definida i 'satisfer per fi una demanda històrica de les empreses del parc'. El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació destaca la importància del pla de senyalització.

Carles Brugarolas

L'efecte d'aquest pla de senyalització pretén designar una zona i apostar per una marca.


Brugarolas també ha destacat que es posarà en funcionament una plataforma amb un nou servei perquè qualsevol empresa hi entri i introdueixi la seva situació geogràfica perquè sigui fàcilment localitzable dins el parc. Una altra novetat és la creació d'un plafó d'anuncis virtual amb l'oferta immobiliària de locals comercials, solars, naus industrials del parc per facilitar la incorporació de noves empreses. El tinent d'alcalde ha posat èmfasi en que no es vol substituir el teixit privat sinó que l'Ajuntament busca donar-li suport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.