Brugarolas destaca que Sant Cugat segueix creant ocupació malgrat la crisi


Temes relacionats

McDonald's obrirà el nou establiment a la ciutat al setembre (19/jul/11)

Boehringer amplia les instal·lacions per duplicar la producció en dos anys (19/jul/11)

El nou Viena entra en funcionament amb una plantilla de 41 treballadors (19/jul/11)


  • Comparteix:

Viena acaba d'obrir un nou local a Sant Cugat

Viena acaba d'obrir un nou local a Sant Cugat

El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, s'ha mostrat molt satisfet de l'obertura de nous establiments d'empreses com Mc Donald's, Foster's Hollywood i Viena, i l'ampliació del negoci de la farmacèutica Boehringer Ingelheim, entre d'altres, que suposen la contractació d'una cinquantena de treballadors de mitjana. Per Brugarolas, aquests fets demostren que a Sant Cugat es creen llocs de treball i s'ha mostrat confiat que altres empreses com Laboratoris Esteve i Laboratoris Dr. Echevarne acabin instal·lant-se a les parcel·les que ja tenen al municipi.

Brugarolas, en una entrevista a Cugat.cat, ha explicat que a Sant Cugat estan arribant multinacionals que desplacen part de la seva estructura a l'entorn de la ciutat. En aquest sentit, ha explicat que el municipi compta amb molts metres quadrats d'oficines de primera qualitat i ben ubicats dins del que ha anomenat la 'gran Barcelona', que competeix amb districtes com el 22@ de la capital i la zona de la Gran Via que s'endinsa al Baix Llobregat.

El tinent d'alcalde d'Economia ha recordat altres empreses presents a la ciutat com Adidas, Grifols, Accenture, Roche i Pioneer, i ha destacat que un dels rols més importants que fa l'àrea de Promoció Econòmica és intentar convèncer les empreses perquè s'instal·lin a la ciutat.

Carles Brugarolas

Volem aportar el nostre granet de sorra per millorar el marc amb què es troben les empreses i puguin seguir creixent.



Per seguir creixent, tot i els 'temps difícils', Brugarolas ha explicat que la ciutat ha de seguir 'apretant' per posicionar-se econòmicament i vendre les virtuts de Sant Cugat allà on sigui necessari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.