Brugarolas destaca que Sant Cugat segueix creant ocupació malgrat la crisi

Viena acaba d'obrir un nou local a Sant Cugat

Economia

Publicat el 25/jul/11 per Adrià Claramunt

El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, s'ha mostrat molt satisfet de l'obertura de nous establiments d'empreses com Mc Donald's, Foster's Hollywood i Viena, i l'ampliació del negoci de la farmacèutica Boehringer Ingelheim, entre d'altres, que suposen la contractació d'una cinquantena de treballadors de mitjana. Per Brugarolas, aquests fets demostren que a Sant Cugat es creen llocs de treball i s'ha mostrat confiat que altres empreses com Laboratoris Esteve i Laboratoris Dr. Echevarne acabin instal·lant-se a les parcel·les que ja tenen al municipi.

Brugarolas, en una entrevista a Cugat.cat, ha explicat que a Sant Cugat estan arribant multinacionals que desplacen part de la seva estructura a l'entorn de la ciutat. En aquest sentit, ha explicat que el municipi compta amb molts metres quadrats d'oficines de primera qualitat i ben ubicats dins del que ha anomenat la 'gran Barcelona', que competeix amb districtes com el 22@ de la capital i la zona de la Gran Via que s'endinsa al Baix Llobregat.

El tinent d'alcalde d'Economia ha recordat altres empreses presents a la ciutat com Adidas, Grifols, Accenture, Roche i Pioneer, i ha destacat que un dels rols més importants que fa l'àrea de Promoció Econòmica és intentar convèncer les empreses perquè s'instal·lin a la ciutat.

Carles Brugarolas

Volem aportar el nostre granet de sorra per millorar el marc amb què es troben les empreses i puguin seguir creixent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Per seguir creixent, tot i els 'temps difícils', Brugarolas ha explicat que la ciutat ha de seguir 'apretant' per posicionar-se econòmicament i vendre les virtuts de Sant Cugat allà on sigui necessari.