El Vallès Occidental és la segona comarca amb més ERO i més treballadors afectats


  • Comparteix:

Sharp i Indo han estat les principals empreses santcugatenques afectades per expedients

Sharp i Indo han estat les principals empreses santcugatenques afectades per expedients

El Vallès Occidental ha registrat durant el primer semestre d'aquest any 260 Expedients de Regulació d'Ocupació (ERO), que han afectat més de 4.200 persones. Això converteix la comarca en la segona zona amb més afectació i expedients, pel darrere del Barcelonès, segons un informe de la UGT.

Dels 4.290 afectats per expedients, més de 2.000 són per reducció de jornada, 1.709 per extinció i 442 per suspensió temporal. Dins d'aquestes xifres s'emmarquen els expedients de regulació d'ocupació de Sharp i d'Indo, amb seu a Sant Cugat.

El Vallès Occidental és la segona comarca amb més expedients i més afectació. Al Barcelonès, s'hi han presentat 446 ERO amb més de 7.000 persones afectades. El Baix Llobregat i el Vallès Oriental també són comarques amb un alt nivell d'afectació, ja que totes dues zones superen el centenar d'expedients i els 2.000 treballadors afectats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.