Els treballadors dels CAP de la ciutat votaran dijous en referèndum l'acord


  • Comparteix:

Els treballadors dels CAP Sant Cugat i Valldoreix votaran dijous

Els treballadors dels CAP Sant Cugat i Valldoreix votaran dijous

Els treballadors dels Centre d'Atenció Primària (CAP) de Sant Cugat i de Valldoreix votaran dijous en referèndum el principi d'acord a què han arribat el sindicats i Mútua Terrassa, per evitar els acomiadaments. L'acord preveu mantenir l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) temporal, però només amb reducció de jornada, amb una mitjana del 12'5% per a 881 treballadors. Pel que fa als serveis que quedaven afectats per l'ERO, rehabilitació, endocrinologia i reumatologia, els sindicats han subratllat que no se suprimiran. Els sindicats i l'empresa s'han reunit aquest dimarts amb el departament de Treball per explicar el punt en què es troba la negociació, pendents d'una pròxima reunió dilluns de la setmana vinent per presentar-los els resultats del referèndum.

La reunió d'aquest dilluns entre sindicats i Mútua Terrassa ha establert un principi d'acord que descarta els 146 acomiadaments temporals per un any. Pel que fa a l'afectació de la reducció de jornada es minimitza a una mitjana d'un 12'5% menys per a 881 treballadors.

Aquest dimarts els treballadors han conegut el contingut de l'acord que hauran de ratificar dijous en referèndum. Ho ha explicat el delegat sindical de CCOO a Mútua Terrassa, Joan Carles Delgado.

Joan Carles Delgado

Als treballadors que hi havia a l'assamblea els hem explicat que hi ha dues fòrmules per retificar l'acord. Des de l'assamblea o en votació. Avui era massa informació.




Pel que fa als serveis que quedaven afectats per l'ERO, rehabilitació, endocrinologia i reumatologia, Delgado ha subratllat que no se suprimiran.

Joan Carles Delgado

Nosaltres entem que es mantindran els serveis, però amb l'ERO pactat els professionals no estaran al 100%.




Aquest dimarts a la tarda s'ha celebrat una reunió entre l'empresa i els sindicats amb el departament de Treball per explicar l'estat de les negociacions. Sindicats, empresa i Generalitat s'han citat dilluns de la setmana vinent a Terrassa per presentar al departament de Treball els resultats de la votació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.