EsadeCreapolis incorpora tres empreses més com a residents


  • Comparteix:

EsadeCreapolis acull empreses de diversos àmbits

EsadeCreapolis acull empreses de diversos àmbits

L'empresa especialitzada en innovació alimentària BSC Nutritional Water & Food Company i la companyia KIC InnoEnergy, una iniciativa destinada al desenvolupament d'energies renovables, són les noves incorporacions del centre d'innovació EsadeCreapolis. El conglomerat d'empreses també acollirà el bufet d'advocats Mara Torralba, augmentant així fins a 66 les empreses que ja s'hi han instal·lat.

La primera de les noves incorporacions d'EsadeCreapolis, BSC Nutritional Water & Food Company, és una empresa de l'àmbit de la innovació en begudes i nutrició mitjançant la tecnologia, que ofereix productes com ara diferents gammes d'aigua mineralitzada, alimentació nutricional per perdre pes o una línia de cuina molecular.

Pel que fa a KIC InnoEnergy, es tracta d'una iniciativa de l'European Institute of Technology (EIT) liderada per un consorci format per empreses, centres d'investigació, universitats i escoles de negoci europees, que busca desenvolupar programes i productes tecnològics relacionats amb les energies renovables.

Finalment, el bufet Mara Torralba compta amb més de 20 anys d'experiència i ofereix diverses especialitats jurídiques, com ara el dret processal civil i mercantil o el dret internacional. Totes tres entitats busquen crear nous projectes que s'adaptin millor a les necessitats dels consumidors, així com establir sinèrgies amb les diferents empreses instal·lades a EsadeCreapolis, que ja s'eleven a 66.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.