Grifols reforça la seva secció de diagnòstic comprant el 100% de Lateral-Medion


Temes relacionats

Grifols augmenta un 30% la seva facturació el primer semestre de l'any (29/jul/11)

Inaugurada oficialment la seu de Grifols a la ciutat (16/jun/11)

Grifols compra Talecris i potencia la seva presència al mercat nord-americà ( 8/jun/10)


  • Comparteix:

L'edifici de Grifols a Sant Cugat

L'edifici de Grifols a Sant Cugat

L'empresa Grifols, dedicada al sector sanitari i amb seu a Sant Cugat, ha comprat el total de les accions del grup australianosuís Lateral-Medion, dedicat al diagnòstic mèdic. La companyia ja n'era l'accionista majoritària des del 2009, quan va comprar el 49% del capital de Lateral-Medion per 25 milions d'euros, i ha decidit ara comprar la resta de participacions per 9,5 milions d'euros addicionals.

L'empresa Grifols, establerta a la nostra ciutat, ha comunicat aquest dimarts a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) l'adquisició del 100% de les accions de Lateral-Medion, una societat-holding del sector del diagnòstic mèdic que concentra la seva activitat a Suïssa, Austràlia i Nova Zelanda. Amb l'adquisició del 49% de les seves accions el març de 2009 per 25 milions d'euros, Grifols volia reforçar la seva divisió de diagnòstic i consolidar-se a l'àrea d'Àsia i Oceania. Amb la compra del 51% restant del capital per 9,5 milions d'euros, el grup sanitari n'és ara el propietari absolut.

Grifols, una de les companyies líders mundials en la producció d'hemoderivats, ja ha aconseguit amb èxit expandir-se al continent americà, d'on provenen en l'actualitat la majoria dels seus beneficis, concretament el 42% del total. El creixement experimentat en aquest mercat, de prop del 70% durant el primer semestre de 2011, es deu sobretot a la compra l'any passat de la farmacèutica americana Talecris Biotherapeutics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.