La Generalitat es veu forçada a vendre una de les seves oficines a la ciutat


  • Comparteix:

El departament d'Economia i Finances necessita ingressar diners

El departament d'Economia i Finances necessita ingressar diners

El govern de Catalunya ha posat a la venda una de les oficines que té com a patrimoni a la nostra ciutat. Aquest espai d'entre 400 i 1000 metres quadrats forma part del segon lot d'edificis que la Generalitat ha fet sortir a concurs a través d'ICF Equipaments, d'un total de 37 immobles valorats en uns 550 milions d'euros. El departament d'Economia ha decidit vendre'ls per fer front a la delicada situació financera del govern.

La Generalitat ha decidit vendre 37 dels edificis que té en patrimoni, dins els quals hi ha una sèrie de nou oficines d'entre 400 i 1000 metres quadrats distribuides en diferents ciutats del país, incloent Sant Cugat. Aquesta oficina forma part del segon lot d'immobles que es posen a la venda i que surt a concurs a través de l'empresa ICF Equipaments.

El govern de Catalunya espera ingressar un total de 550 milions d'euros per tots els edificis. Segons el departament d'Economia, aquests diners serviran per paliar la difícil situació de les finances nacionals, malgrat que aquest preu de venda comportarà grans pèrdues respecte el valor que tenia el patrimoni quan es va adquirir.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Això això, a vendre patrimoni.... ben baratet perquè els seu amiguets puguin comprar gangues.... sanitat, educació, seguim desmantellant el país perquè el puguin comprar les empreses... Perquè això d'aministrar millor i perseguir els culpables de la crisi no està ben vist, no sigui que el Santader, la Caixa, el BBVA i el Palau de la Musica deixin de pagar-vos la campanya electoral...

Manel Roca BAringo. Enviat el 4/ago/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.