La Generalitat es veu forçada a vendre una de les seves oficines a la ciutat

El departament d'Economia i Finances necessita ingressar diners

Economia

Publicat el 4/ago/11 per Jon Sindreu

El govern de Catalunya ha posat a la venda una de les oficines que té com a patrimoni a la nostra ciutat. Aquest espai d'entre 400 i 1000 metres quadrats forma part del segon lot d'edificis que la Generalitat ha fet sortir a concurs a través d'ICF Equipaments, d'un total de 37 immobles valorats en uns 550 milions d'euros. El departament d'Economia ha decidit vendre'ls per fer front a la delicada situació financera del govern.

La Generalitat ha decidit vendre 37 dels edificis que té en patrimoni, dins els quals hi ha una sèrie de nou oficines d'entre 400 i 1000 metres quadrats distribuides en diferents ciutats del país, incloent Sant Cugat. Aquesta oficina forma part del segon lot d'immobles que es posen a la venda i que surt a concurs a través de l'empresa ICF Equipaments.

El govern de Catalunya espera ingressar un total de 550 milions d'euros per tots els edificis. Segons el departament d'Economia, aquests diners serviran per paliar la difícil situació de les finances nacionals, malgrat que aquest preu de venda comportarà grans pèrdues respecte el valor que tenia el patrimoni quan es va adquirir.