S'aprova un nou anticoagulant de Boehringer Ingleheim


  • Comparteix:

Instal·lacions de Boehringer Ingleheim a Sant Cugat

Instal·lacions de Boehringer Ingleheim a Sant Cugat

La Comissió Europea ha aprovat aquest dijous un nou anticoagulant de la farmacèutica Boehringer Ingleheim, amb seu a Sant Cugat. El medicament serveix per prevenir ictus a pacients amb fibrilació auricular no valvular, un tipus d'arrítmia cardíaca que afecta el 10% de persones de més de 80 anys.

Aquest medicament redueix fins a un 35% la possibilitat de patir un ictus i una embòlia sistemàtica a les persones que pateixen fibrilació auricular no valvular. El nou fàrmac, que és un tractament oral, té un efecte constant i previsible i no necessita cap control periòdic de la coagulació. A banda de la seva aprovació a Europa, l'anticoagulant també se subministra als Estats Units, Canadà i Japó, entre altres països.

A Europa hi ha 4,5 milions de persones amb fibrilació auricular no valvular. Els afectats tenen fins a cinc vegades més de probabilitats de patir un ictus, un atac que provoca la pèrdua de les funcions cerebrals a causa de la interrupció del flux sanguini a l'àrea del cervell afectada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.