HP canvia d'estratègia comercial per centrar-se en les aplicacions informàtiques


  • Comparteix:

HP té seu a Sant Cugat

HP té seu a Sant Cugat

Hewlett-Packard (HP), amb seu a Sant Cugat, deixa de produir ordinadors per centrar-se en les aplicacions informàtiques. La companyia canvia la seva estratègia comercial i abandonarà en els propers 18 mesos el negoci dels ordinadors. HP està negociant comprar la firma britànica de programes informàtics Autonomy.

HP, basada fins ara en la producció d'aparells informàtics, abandona la fabricació de telèfons intel·ligents i tabletes per centrar-se en les aplicacions d'ordinadors. Aquest procés, que vol fer front a la demanda dels consumidors de l'empresa, tindrà lloc en els propers 18 mesos.

En paral·lel, HP està negociant comprar la firma britànica d'aplicacions informàtiques Autonomy. Aquesta companyia proporciona programes a empreses i particulars per reorganitzar dades, com per exemple els missatges de correu electrònic.

Tot i que HP no ha volgut fer declaracions, l'empresa ha assegurat que la planta santcugatenca no es veurà afectada per aquest canvi d'estratègia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.