Ricoh, reconeguda com 'una de les millors empreses d'electrònica d'oficina'


  • Comparteix:

Seu de l'empresa Ricoh a Sant Cugat

Seu de l'empresa Ricoh a Sant Cugat

La companyia Ricoh, amb seu a Sant Cugat, és 'una de les millors empreses d'electrònica d'oficina', segons Oekom Research. L'agència és una de les principals en l'àmbit de la inversió sostenible i ha guardonat Ricoh per les seves accions socials i mediambientals.

Oekom Research ha guardonat la companyia Ricoh amb qualificació 'Prime'. La reutilització de productes i polítiques de reciclatge, l'aplicació d'un programa per reduir el consum d'energia i emissions dels seus productes, i l'aplicació de mesures per allargar el cicle de vida dels seus dispositius són els principals motius que van portar a premiar la companyia amb una alta puntuació.

Ricoh, amb seu a Sant Cugat, també és reconeguda per les seves polítiques de gestió i d'ètica empresarial. A més, la concessió d'aquest premi dóna continuïtat al seguit de reconeixements mundials que la companyia ha rebut durant aquest any. Entre ells, Corporate Knights l'ha anomenat com una de les '100 companyies més sostenibles del món' per setè any consecutiu i l'Institut Ethisphere com una de les més ètiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.