La 3a Jornada d'Emprenedoria vol potenciar l'optimisme i la cooperació


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori acull la 3a Jornada d'Emprenedoria

El Teatre-Auditori acull la 3a Jornada d'Emprenedoria

Uns 400 emprenedors participaran en la tercera edició de la Jornada d'Emprenedoria, que tindrà lloc el darrer dimecres d'octubre al Teatre-Auditori. La trobada, organitzada per l'Ajuntament i la Cambra de Terrassa, es titula 'Actitud emprenedora, motor del canvi' i té com a objectiu explicar les claus de l'èxit d'empreses com Idealista.com, Munich i Cooltra Motos a partir de l'optimisme, la cooperació i l'ús de les tecnologies de la informació.

Emprenedors i futurs nous empresaris estan cridats a assistir a la 3a Jornada d'Emprenedoria, que posarà l'èmfasi en la importància de la il·lusió i l'optimisme a l'hora d'intentar tirar endavant un projecte en temps de crisi. El conseller dels grups Pyrénées i Corfu, Emilio Duró, també conduirà una conferència per aconsellar com crear una estratègia comercial que faci créixer un negoci. També es presentaran casos d'èxit empresarial basats en l'ús de les noves tecnologies, com el portal immobiliari Idealista.com o les sabatilles Munich, com a referents a partir dels quals guiar els assistents a tirar endavant els seus propis negocis.

Després s'organitzarà una taula rodona sobre el finançament de l'emprenedoria, que comptarà amb ponents com el director de BBVA Pimes Catalunya, Albert Río, i l'inversor conseller d'empreses com Openbravo, eyeOS i Teambox, Manel Sarasa. Finalment, una sessió de 'networking' ajudarà els nous empresaris a relacionar-se amb inversors i d'altres emprenedors del seu mateix sector per tal d'establir-hi aliances i relacions.

La trobada l'organitzen l'Ajuntament i la Cambra de Terrassa, amb el patrocini del BBVA i el Sant Cugat Trade Center, i ja s'hi han inscrit més de 170 participants, tot i que s'espera que la xifra final superi els 400.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.