Chocolat Factory arriba a Eslovàquia


  • Comparteix:

Chocolat Factory obrirà la seva primera botiga al centre d'Europa

Chocolat Factory obrirà la seva primera botiga al centre d'Europa

L'empresa santcugatenca Chocolat Factory obrirà una nova botiga a Eslovàquia abans d'acabar l'any, en el marc del seu projecte d'internacionalització. Chocolat Factory ja ha inaugurat aquest 2011 establiments a Singapur i Marbella i està en tràmits d'obrir-ne un altre a Holanda a finals d'octubre.

Els responsables de Chocolat Factory reconeixen que el primer semestre de l'any ha estat molt dur, però consideren que ara estan recuperant mercat i que el consum s'estabilitza. La companyia té previst arribar a les 43 botigues arreu del món a finals d'any. Actualment, l'empresa compta amb establiments a l'Estat espanyol, Andorra i el continent asiàtic. La propietària i gerent de l'empresa, Titus Ruiz, ha destacat el valor de l'Àsia com a mercat.

Titus Ruiz

El mercat asiàtic cada vegada serà més potent i més fort. Tenir-hi un peu és imprescindible per a les empreses que es vulguin desenvolupar obrint mercats.


Ruiz ha afegit que està sent un any de retallades però que s'intenta no rebaixar la qualitat i cuidar al màxim el client. La propietària ha afirmat que en moments difícils cal controlar els costos, tenir un futur d'expansió internacional i creure en el projecte empresarial.

A més, a mitjans d'agost Chocolat Factory va inaugurar el seu primer local al sud de l'Estat espanyol, a Marbella, i té com a futur objectiu Sevilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.