Ferrer Internacional vol treure el Gelocatil de la Seguretat Social


  • Comparteix:

Logotip de Ferrer Internacional

Logotip de Ferrer Internacional

La farmacèutica Ferrer Internacional, amb planta a Sant Cugat, ha sol·licitat treure el Gelocatil de la llista de medicaments de prescripció per la Seguretat Social. Segons publica 'La Vanguardia', aquesta petició respon al fet que les retallades han truncat les expectatives de negoci que van portar a la farmacèutica a comprar Laboratorios Gelos al 2007.

Amb aquesta demanda la companyia vol convertir el Gelocatil en un medicament publicitari, fet que permetria equiparar el producte a la resta de fàrmacs destinats al tractament i prevenció d'afeccions menors i poder fer-ne campanyes publicitàries.

Ferrer Internacional va adquirir Laboratorios Gelos al 2007. Es tracta de la companyia productora del Gelocatil, el tercer fàrmac més venut de l'Estat. Ferrer ha decidit potenciar la seva presència en aquest sector mèdic i, per això, ha unit tots els productes d'aquest segment en la nova societat HealthCare.

Al 2010, Ferrer va registrar un augment de l'11% de vendes arribant a una facturació de 758 milions d'euros. La previsió per aquest any és que aquestes xifres s'enfilin fins els 830 milions gràcies a la internacionalització i diversificació que ha realitzat el grup amb planta a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.