Sant Cugat Empresarial farà més xarxa entre les empreses associades


  • Comparteix:

Sant Cugat Empresarial organitza diferents jornades de portes obertes

Sant Cugat Empresarial organitza diferents jornades de portes obertes

Sant Cugat Empreserial organitza dues jornades de portes obertes perquè les empreses associades al 'lobby' puguin posar en comú coneixements. Les iniciatives, dirigides a les companyies integrants, es portaran a terme a Catalana Occident i als centres de recerca de la UPC de Terrassa durant aquest últim trimestre de l'any.

El president del Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que la jornada a Catalana Occident servirà perquè les empreses puguin veure el funcionament d'una empresa pionera en l'àmbit de les assegurances. Pel que fa a les jornades a la UPC, tindran l'objectiu de fomentar l'aproximació entre empreses i la universitat, segons Boix.

Frederic Boix

Un dels principals objectius és la transfarència de coneixement entre les empreses associades.





Boix també ha subratllat que hi ha diferents maneres de lluitar contra la crisi econòmica i que una de les opcions és aprendre de les altres companyies. Un total de 150 empreses santcugatenques estan associades a Sant Cugat Empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.