Els ingressos municipals provinents de l'Estat cauran durant sis o set anys


  • Comparteix:

Façana de l'Ajuntament

Façana de l'Ajuntament

Els recursos provinents de l'Estat als pressupostos municipals continuaran a la baixa els propers sis o set anys. Així ho preveu el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, que ha explicat a Cugat.cat que això respon a la liquidació dels exercicis anteriors quan les transferències de l'Estat s'havien basat en previsions a l'alça. Ara el consistori ha de retornar aquests diners i això afectarà als recursos de que disposa l'Ajuntament.

L'Estat transfereix als ajuntament recursos a través de diversos conceptes. En els darrers exercicis aquests recursos s'havien calculat en funció d'unes previsions que no contemplaven la desaccelaració de l'economia. Carles Brugarolas ha explicat aquesta situació en una entrevista a Cugat.cat.

Carles Brugarolas

Ens trobem que hem de retornar diners de les liquidacions de 2008 i 2009. L'any vinent de l'Estat rebrem 800.000 euros menys.



En aquest exercici l'Ajuntament ja fa front a la liquidació del 2008 a la que s'hi acumularà la de 2009 i Brugarolas preveu que també s'hi afegirà la liquidació del 2010, que encara no es coneix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.