Sant Cugat Empresarial aposta pel clúster farmacèutic i cosmètic


Temes relacionats

Sant Cugat Empresarial farà més xarxa entre les empreses associades (14/set/11)


  • Comparteix:

Sant Cugat empresarial planteja objectius pels propers anys

Sant Cugat empresarial planteja objectius pels propers anys

L'associació Sant Cugat Empresarial vol confirmar la nostra ciutat com un punt clau de la indústria farmacèutica i cosmètica de Catalunya. L'entitat també s'ha plantejat altres objectius com desenvolupar un pla per aproximar les empreses a la formació professional i seguir lluitant perquè els empresaris santcugatencs rebin avantatges en l'àmbit d'infraestructures i serveis públics.

Sant Cugat Empresarial ha desvelat quines seran les seves línies d'actuació pels propers mesos i anys. A banda dels objectius esmentats, està previst tirar endavant un pla d'ocupació entre les empreses de l'associació i les institucions acadèmiques de l'entorn. A més, també es vol posar èmfasi en el 'Catalonia Innovation Triangle' (CIT) i des de l'associació volen augmentar el seu abast territorial i participar en el seu projecte de senyalització.

A banda d'aquests projectes, Sant Cugat Empresarial organitzarà durant l'últim quadrimestre de l'any dues jornades de portes obertes a Catalana Occident i als centres de recerca de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) perquè diversos empresaris coneguin l'activitat que es porta a terme en aquests centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.