Sant Cugat Empresarial aposta pel clúster farmacèutic i cosmètic

Sant Cugat empresarial planteja objectius pels propers anys

Economia

Publicat el 15/set/11 per Oriol Esteve

L'associació Sant Cugat Empresarial vol confirmar la nostra ciutat com un punt clau de la indústria farmacèutica i cosmètica de Catalunya. L'entitat també s'ha plantejat altres objectius com desenvolupar un pla per aproximar les empreses a la formació professional i seguir lluitant perquè els empresaris santcugatencs rebin avantatges en l'àmbit d'infraestructures i serveis públics.

Sant Cugat Empresarial ha desvelat quines seran les seves línies d'actuació pels propers mesos i anys. A banda dels objectius esmentats, està previst tirar endavant un pla d'ocupació entre les empreses de l'associació i les institucions acadèmiques de l'entorn. A més, també es vol posar èmfasi en el 'Catalonia Innovation Triangle' (CIT) i des de l'associació volen augmentar el seu abast territorial i participar en el seu projecte de senyalització.

A banda d'aquests projectes, Sant Cugat Empresarial organitzarà durant l'últim quadrimestre de l'any dues jornades de portes obertes a Catalana Occident i als centres de recerca de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) perquè diversos empresaris coneguin l'activitat que es porta a terme en aquests centre.