El santcugatenc Joan Pau Girol rep el premi Ineeciativa.cat pel projecte 'Connecta l'escola'


Temes relacionats

La 3a edició del concurs d'emprenedoria Ineeciativa tindrà lloc a la tardor (29/ago/11)

Ineeciativa.cat premia un projecte per finançar activitats escolars amb el benefici de les plaques fotovoltaiques (17/jul/11)


  • Comparteix:

L'arquitecte Joan Pau Girol ha rebut aquest dijous el premi que l'acredita com a guanyador de la segona edició del concurs Ineeciativa.cat, on competien una setantena de propostes empresarials. El santcugatenc s'ha emportat el certamen gràcies al projecte 'Connecta escola' que proposa la instal·lació de plaques fotovoltaiques als centres finançades pels mateixos alumnes. Ineecitiva.cat està organitzat per l'associació Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya (NEEC), amb seu a Sant Cugat, amb el suport d'EsadeCreapolis i Sony.

La proposta vol portar a les aules la generació d'energia a través de plaques fotovoltaiques. Les instal·lacions estarien finançades pels alumnes que, un cop finalitzin el recorregut acadèmic al centre, recuperarien la inversió a més d'un benefici econòmic fruit de la comercialització de l'energia generada.

Joan Pau Girol ha descrit així a Cugat.cat el projecte.

Joan Pau Girol

Amb un sistema de repartiment s'aconsegueixen beneficis de la comercialització d'energia, a banda dels beneficis educatius.


El guanyador es decideix a través de les votacions dels mateixos participants que en aquesta edició han superat la setantena de propostes. El president NEEC, Oriol Brutau, ha explicat que cada vegada més empreses s'interessen per aquesta iniciativa.

Oriol Brutau

Hem creat un aparador que ha cridat l'atenció de diverses empreses que s'han interessat per les idees dels concursants.





Girol ha rebut un ordinador portàtil Sony Vaio i l'accés a les instal·lacions d'EsadeCreapolis com a guanyador d'aquesta segona edició del concurs d'emprenedors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.