Ajuntament i Cambra de Terrassa continuen l'aposta pels emprenedors


  • Comparteix:

Imatge d'una trobada d'emprenedors santcugatencs

Imatge d'una trobada d'emprenedors santcugatencs

L'Ajuntament i la Cambra de Comerç de Terrassa han fet un balanç positiu del programa d'emprenedors engegat el 2009 que ha generat la creació de 155 noves empreses i l'atenció a 700 emprenedors. El consistori ha explicat als representants de l'ens cameral la seva política d'afavorir la creació d'empreses i la captació de companyies estrangeres. La trobada d'aquest dimecres entre les dues institucions ha servit també per analitzar les possibles oportunitats de l'arribada del corredor mediterrani i del TGV a la comarca.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que totes dues institucions s'han felicitat de l'èxit i la singularitat del programa d'emprenedoria impulsat a la ciutat.

Mercè Conesa

Aquest programa d'emprenedors es basa en la singularitat de Sant Cugat perquè treballem amb edificis ja estan fent de viver d'empreses.




El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, ha valorat aquest intercanvi d'informació amb l'entitat cameral.

Carles Brugarolas

Globalment ha estat una trobada molt positiva per continuar enfortint els nostres lligams.




El president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Marià Galí, s'ha mostrat satisfet amb la trobada i els temes tracats en aquesta.

Marià Galí

He tingut una molt grata sensació en aquesta trobada amb l'Ajuntament.



La trobada ha reunit Conesa, Brugarolas i el regidor de Comerç, Josep Romero, per part de l'Ajuntament, amb el president de la Cambra de Terrassa, Marià Galí, els vicepresidents Faust San José i Josep Abad, el delegat territorial de l'entitat, David Chaler, i el director gerent, Josep Prats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.