PIMEC, satisfeta per les ajudes al petit comerç


  • Comparteix:

PIMEC valora les ajudes del departament d'Empresa i Ocupació

PIMEC valora les ajudes del departament d'Empresa i Ocupació

La patronal Pimec Vallès Sud ha valorat la línia d'avals i ajuts de suport al petit comerç que impulsarà el departament d'Empresa i Ocupació, tot i que considera que els ajuts haurien de tenir una major dotació econòmica. No obstant això, Pimec s'ha felicitat que per primera vegada s'ampliï el ventall d'ajuts que podran rebre els comerços.

La Generalitat avalarà el petit comerç amb 1.500 euros per incentivar la reobertura de locals tancats, i amb 1.000 euros per revifar establiments afectats per obres civils de llarga durada, entre d'altres mesures.

El president de PIMEC comerç, Alejandro Goñi, ha explicat que la xifra que poden rebre les botigues és baixa. Malgrat això, Goñi ha valorat que ara es poden acollir a aquests incentius un major nombre de comerços, com aquells que vegin afectades les seves vendes per obres públiques.

Alejandro Goñi

Les ajudes són una mica justes econòmicament però s'amplia el ventall d'ajuts.




En paral·lel, Goñi s'ha mostrat optimista davant de crisi econòmica i ha dit que sembla que ja s'ha tocat fons i que l'economia remuntarà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.