Roche amplia en 120 nous treballadors la seva plantilla santcugatenca


  • Comparteix:

La planta santcugatenca es dedica al diagnòstic

La planta santcugatenca es dedica al diagnòstic

La multinacional farmacèutica Roche té previst crear 120 nous llocs de feina a la seva planta santcugatenca, que acollirà un nou departament. La companyia ha triat Sant Cugat, on s'ubica la seu de diagnòstic, per implantar una nova secció de recerca i desenvolupament de programari. El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, visitarà les noves instal·lacions dijous vinent, segons avança el diari 'Expansión'.

El nou departament dependrà directament de la seu central de la companyia, ubicada a Basilea, Suïssa. La planta santcugatenca acull la divisió de diagnòstic de la multinacional, que també té a Madrid un centre farmacèutic.

Roche va presentar a principis d'any un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que va afectar 187 treballadors. Tot i així, l'ERO no ha tingut incidència en la planta de la ciutat, ja que només ha afectat la divisió de farmacèutica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.