Konik marxa amb la Cambra a Amèrica del Sud a cercar oportunitats de negoci


Temes relacionats

Sant Cugat és el pilar fonamental de Konik-Tech, segons el seu fundador (10/ago/11)

Konik -Tech preveu doblar vendes aquest any (27/gen/11)

Konik-Tech treu una màquina per a la detecció precoç de la metàstasi (11/gen/11)

La santcugatenca Konik-Tech es consolida al mercat africà (19/nov/10)


  • Comparteix:

L'empresa té seu a Sant Cugat

L'empresa té seu a Sant Cugat

L'empresa Konik-Tech, especialitzada en el desenvolupament molecular i amb seu a Sant Cugat, participarà en una missió organitzada per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa a Xile, l'Uruguai i el Brasil. L'objectiu és cercar oportunitats de negoci, internacionalitzar les companyies de la demarcació i donar suport als empresaris que volen iniciar, desenvolupar i consolidar la seva activitat en mercats exteriors. La missió, que s'iniciarà aquest dissabte, s'allargarà durant dues setmanes.

La Cambra considera que Xile és actualment un dels mercats més atractius d'Amèrica del Sud. El seu creixement sostingut en els últims 20 anys l'ha convertit en un país plataforma amb 'excel·lents' oportunitats d'inversió i implantació per a les empreses estrangeres.

L'Uruguai, d'altra banda, amb un creixement sostingut de més del 8% és un país estratègic per als inversos europeus. Sobretot per la seva situació privilegiada entre el Brasil i l'Argentina.

El Brasil és el setè país del món en nombre de consumidors. El país brasiler ofereix a les empreses catalanes oportunitats d'inversió i cooperació empresarials.

L'empresa santcugatenca viatjarà als tres països per fer més extensa la seva xarxa de contactes internacionals i aconseguir acords comercials. Recentment Konik-Tech s'ha consolidat al mercat africà. Els negocis d'aquesta companyia a l'Àfrica suposen un volum de negoci del 5%. Konik-Tech compta amb equips instal·lats a més de 10 països africans, com Kènia i Tanzània.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.