Sant Cugat Empresarial assessora empreses sobre la reforma laboral


  • Comparteix:

La reforma de la negociació col·lectiva permetrà a les empreses més flexibilitat a l'hora de pactar convenis propis sense estar marcades per convenis provincials, autonòmics o estatals. Aquesta és una de les qüestions que l'advocat i soci del bufet Cuatrecases, Javier Llorente, ha exposat aquest dimarts en el marc d'una conferència organitzada per l'associació Sant Cugat Empresarial.

Durant la sessió s'ha informat sobre les reformes que s'han introduït en matèria laboral amb l'aprovació del nou decret del govern espanyol. La conferència, que ha tingut lloc al Qgat Hotel, s'ha emmarcat en un cicle de sessions orientades a analitzar temes d'actualitat amb especial incidència en l'àmbit econòmic i empresarial.

L'advocat Javier Llorente ha exposat que la reforma de la negociació col.lectiva és una modificació que s'ha de desenvolupar més i que caldrà veure quin és el seu recorregut després de les eleccions del 20-N. Llorente també ha incidit en la principal novetat que comporta la reforma feta pel govern espanyol.

Javier Llorente

L'empresa podrà, amb aquesta negociació col.lectiva, parlar de condicions que interessen a la pròpia companyia.






Aquest acte ha comptat amb la col·laboració de Cuatrecasas Gonçalves Pereira i el BBVA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.