L'empresa Cal Saboi participa en unes jornades culinàries de Chicago


  • Comparteix:

Productes de l'empresa / Foto: thespanishpantry.com

Productes de l'empresa / Foto: thespanishpantry.com

L'empresa santcugatenca Cal Saboi, especialitzada en l'oli d'oliva, participa aquesta setmana en la Jornada d'Alimentació i Gastronomia Espanyola que se celebra a Chicago, als Estats Units. L'objectiu d'aquesta actuació, promocionada pel departament d'Agricultura de la Generalitat, és impulsar la venda de productes agroalimentaris de l'Estat espanyol en diferents mercats especialitzats.

Durant la setmana es faran exposicions de productes, seminaris monogràfics i degustació de tapes d'avantguarda. Les jornades volen donar suport a les empreses del sector en la tasca de promoció a través dels seus distribuïdors i importadors, i ajudar a aquelles que no tinguin presència en determinats mercats a introduir-hi els seus productes.

A més de l'empresa santcugatenca també hi participen companyies dedicades al vi i al vinagre de Castell del Remei, a la Noguera i de Mollerussa, al Pla d'Urgell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.