L'empresa Cal Saboi participa en unes jornades culinàries de Chicago

Productes de l'empresa / Foto: thespanishpantry.com

Economia

Publicat el 20/set/11 per Mar Castro

L'empresa santcugatenca Cal Saboi, especialitzada en l'oli d'oliva, participa aquesta setmana en la Jornada d'Alimentació i Gastronomia Espanyola que se celebra a Chicago, als Estats Units. L'objectiu d'aquesta actuació, promocionada pel departament d'Agricultura de la Generalitat, és impulsar la venda de productes agroalimentaris de l'Estat espanyol en diferents mercats especialitzats.

Durant la setmana es faran exposicions de productes, seminaris monogràfics i degustació de tapes d'avantguarda. Les jornades volen donar suport a les empreses del sector en la tasca de promoció a través dels seus distribuïdors i importadors, i ajudar a aquelles que no tinguin presència en determinats mercats a introduir-hi els seus productes.

A més de l'empresa santcugatenca també hi participen companyies dedicades al vi i al vinagre de Castell del Remei, a la Noguera i de Mollerussa, al Pla d'Urgell.