Xavier Mena assegura que l'ERO de Mútua Terrassa no afectarà la qualitat del servei


  • Comparteix:

Xavier Mena en una imatge d'arxiu

Xavier Mena en una imatge d'arxiu

La Generalitat garanteix que la resolució de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) presentat per Mútua Terrassa no suposarà la pèrdua de llocs de treball i mantindrà la qualitat del servei. Ho ha dit el conseller d'Empresa i Ocupació, Xavier Mena, durant una visita a la nostra ciutat on també ha valorat la continuïtat de la planta de Sharp a la ciutat després de la compra del grup Cirsa. D'altra banda, Mena també ha explicat que la Generalitat farà efectius plans de reinserció laboral en el marc de la reforma de les rendes mínimes d'inserció (PIRMI).

Xavier Mena ha assegurat que la resolució de l'ERO de Mútua Terrassa mantindrà els llocs de treball i la qualitat del servei.

Xavier Mena

Col·laborem amb Salut i les entitats afectades per reduir al mínim l'afectació. No esperdran llocs de treball i es garantirà la qualitat del servei.



En relació amb la compra de la planta santcugatenca de Sharp pel grup Cirsa, Mena s'ha felicitat que aquesta operació permeti mantenir l'activitat industrial a la ciutat en concordança amb l'objectiu que segueix la conselleria.

Xavier Mena també ha explicat, que la reforma del PIRMI, sobre la qual el ple municipal va expressar el seu malestar, continua oberta i que la modificació establirà mesures perquè les persones afectades puguin accedir a cursos de formació per tornar a optar a la renda.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Si, si, Sr. Mena, y los Reyes Magos de Oriente vienen cada 5 de enero por las noches a dejarnos los juguetes que estrenaremos el día 6 , ¡Por favor no insulte nuestra inteligencia!. Creo que el pagar los impuestos que le pagan a Vd. el sueldo nos permite pedirle esto. Si no va echar a nadie, “no supondrá la pérdida de puestos de trabajo”, y se mantendrá la calidad del servicio, quiere decir que Virgencita, Virgencita nos hemos quedado como estábamos. Entonces... ¿qué falta hace y para qué sirve este ERE?. Lo dicho, no nos insulte.

Francisco Tortosa Martínez. Enviat el 24/set/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.