Boehringer Ingelheim avança en la investigació de malalties pulmonars


  • Comparteix:

Interior de la fàbrica de Sant Cugat

Interior de la fàbrica de Sant Cugat

La farmacèutica Boehringer Ingelheim, situada a Sant Cugat, investiga un tractament per a la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC), també coneguda com EPOC. Els laboratoris han decidit avançar en la investigació vist l''èxit dels últims assaigs'. Actualment el principi actiu Tiotropi, desenvolupat per Boehringer és el tractament per la MPOC més prescrit a tot el món amb més de 34 milions de pacients l'any.

L'estudi ha arribat a la seva tercera fase i buscarà la combinació en dosis fixes del Tiotropi amb l'Olodaterol, un altre principi actiu fruit de la investigació de Boehringer. Està previst que 5.000 pacients de 40 països diferents provin el medicament que se'ls administrarà cada dia durant 52 setmanes.

La MPOC provoca tos, mocs i respiració dificultosa, cosa que restringeix la vida quotidiana dels que la pateixen. Actualment s'estima que hi ha 210 milions d'afectats per la malaltia a tot el món i que causa més morts que el càncer de mama i la diabetis junts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.