Sant Cugat obre el segon local de McDonald's a la ciutat


  • Comparteix:

La cadena de menjar ràpid McDonald's inaugura un nou establiment a la ciutat, amb el qual es donarà feina a una cinquantena de persones. Es tracta del segon local de la multinacional nord-americana a Sant Cugat, situat a tocar de la carretera Cerdanyola, prop de la benzinera de Can Solà.

El propietari del nou McDonald's, Laurent Deleval, que ja disposa de la franquícia de la companyia al Sant Cugat Centre Comercial, inaugura el nou local amb empenta i il·lusió. En aquest sentit, la presidenta de McDonald's a l'Estat espanyol, Patricia Abril, ha posat de rellevància els llocs de feina que la nova seu generarà a la zona.

Patricia Abril

Tenim el compromís de crear feina i millorar l'entorn en què ens trobem. També tenim un compromís amb el client.



De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha agraït la confiança que ha dipositat la companyia en la ciutat i ha destacat que la ubicació del nou establiment farà creixer l'activitat d'oci i també econòmica de l'entorn.

Mercè Conesa

Anem tenint activitat lúdica i empresarial en aquest entorn. Un entorn que està creixent i s'enriquirà.





La cadena de menjar ràpid obrirà cada dia d'onze del matí a dotze de la nit, excepte els divendres i els dissabtes, quan el servei s'allargarà durant tota la nit. L'establiment disposa d'un McAuto, quioscos de comanda virtuals i un espai de joc per als nens.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ahir al nou Mc Donals NO hi havia una inaguració , era una "festa privada" de l´empresa i l´ajuntament. Heu de contrastar més les noticies o verificar les fonts que us les envíen.

Alicia Pastor del Amo. Enviat el 23/set/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.