La R8, afectada dilluns i dijous per la convocatòria de vaga


  • Comparteix:

Hi haurà serveis mínims per garantir la mobilitat dels usuaris

Hi haurà serveis mínims per garantir la mobilitat dels usuaris

El sindicat Comissions Obreres (CCOO) a Renfe ha anunciat aturades parcials del servei de Rodalies, amb parada a Sant Cugat, per aquest dilluns i dijous. La convocatòria de vaga, que també afectarà els serveis regionals, TGV i llarga distància, està programada entre les set i les nou del matí, i entre les vuit del vespre i les deu de la nit. Els serveis mínims per als trens de Rodalies variaran en funció del seu horari. En hora punta, la circulació serà de dos terços del trens, mentre que la resta de la jornada serà d'un terç.

Amb motiu d'aquesta convocatòria de vaga, que afectarà a la mobilitat habitual dels usuaris de Renfe, la Generalitat i el ministeri de Foment han fixat uns serveis mínims. Els serveis essencials per als trens de Rodalies variaran en funció del seu horari i es preveu en hora punta el pas de dos terços del trens. La resta de la jornada serà d'un terç.

D'altra banda, el servei previst per als trens de llarga distància convencional, TGV i servei Avant tindrà una mitjana del 73%

El motiu de la convocatòria és que el sindicat s'oposa al pla de viabilitat definit per Renfe i que compta amb el suport del comitè d'empresa. Segons la companyia, l'objectiu del pla és guanyar competitivitat i eficiència en el mercat ferroviari de mercaderies.

La jornada de vaga per aquest dijous es farà d'onze del matí a tres de la tarda i de sis de la tarda a deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.