Egarsat SP augmenta els beneficis en un 155% respecte el 2009


  • Comparteix:

Egarsat té la seu principal a Sant Cugat

Egarsat té la seu principal a Sant Cugat

La societat de prevenció d'Egarsat, amb seu a Sant Cugat, ha tancat l'exercici del 2010 amb uns beneficis de més de 193.000 euros abans d'impostos. Això representa un increment de gairebé el 155% respecte l'exercici anterior. A més, Egarsat SP ha facturat més d'11 milions d'euros, atenent a gairebé 4.600 empreses i a un total de 103.182 treballadors, el que suposa una lleugera davallada respecte l'any anterior.

En la seva especialitat, la salut, la societat de prevenció d'Egarsat ha realitzat, durant el 2010, gairebé 60.000 reconeixements mèdics entre reconeixements periòdics, visites per contingències comunes, a més d'altres activitats de promoció de la salut com ara tríptics i consells.

Egarsat també ha impartit més de 14.000 hores de cursos de formació de cara a potenciar la cultura preventiva a les empreses. D'aquesta manera, l'empresa ha arribat a gairebé 4.500 empreses i a més de 88.000 treballadors amb les seves activitats en l'àmbit tècnic.

L'empresa també ha innovat en el camp de la prevenció, facilitant l'estudi a distància a més de 3.000 alumnes matriculats. Egarsat també disposa, des del setembre del 2010, d'un sistema operatiu que permet enviar informes mèdics a través del correu electrònic. Més 14.500 informes s'han enviat des de la implantació d'aquest sistema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.