Banc Sabadell obre un dipòsit en lliures esterlines per a clients britànics


  • Comparteix:

La seu del Banc Sabadell està a Sant Cugat

La seu del Banc Sabadell està a Sant Cugat

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, llença un dipòsit en lliures esterlines dirigit als clients britànics de la xarxa SabadellSolbank. El dipòsit, anomenat Sterling Champion Deposit (SCD), està especialitzat en l'atenció als estrangers que resideixen en zones turístiques del sud de l'Estat espanyol. Es tracta d'un producte bancari innovador tant a àmbit estatal com al Regne Unit i es pot contractar fins al primer divendres de novembre.

El dipòsit garanteix el 100% del capital assegurat al venciment i una rendibilitat del 4%. A més, també dóna la possibilitat de pronosticar el campió de la Premier League entre el Manchester United i el Chelsea FC. Si el resultat és correcte, el client aconsegueix una rendibilitat extra de l'1%.

L'Sterling Champion Deposit és de venciment doble, a set i 36 mesos, que no admet cancel·lació anticipada i que combina un elevat tipus d'interès fix amb la revaloració de l'índex EuroSTOXX 50.

Després de set mesos de contractació, el titular recuperarà la meitat del capital invertit i obtindrà un rendiment fix del 3'97% nominal anual (4'00% TAE) sobre el 50% de l'import efectiu del dipòsit. A més, si l'equip seleccionat pel client ha estat el guanyador de la Premier League del 2011-2012, obtindrà un extratipus de l'1% TAE.

La resta de la inversió s'obtindrà passats 36 mesos. Aquest retorn serà amb una remuneració variable que dependrà de la variació mensual de l'índex EuroSTOXX 50, amb una variació màxima mensual de l'1'50%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.