Un santcugatenc presideix l'Associació Catalana d'Enginyers per al Desenvolupament


  • Comparteix:

Logotip de l'ACED

Logotip de l'ACED

L'Associació Catalana d'Enginyers per al Desenvolupament (ACED) és un projecte d'emprenedoria social creat recentment i encapçalat pel santcugatenc Sergi Figueres. L'entitat ofereix suport i assessorament tècnic per a ONG i administracions públiques dedicades a la cooperació per al desenvolupament. A més, l'associació actua com a nexe entre les ONG i el finançament públic o privat.

ACED ofereix a les ONG la capacitat tècnica i econòmica que els permeti desenvolupar els seus projectes i, en paral·lel, ofereix a les empreses un benefici social a través de la Responsabilitat Social Corporativa. Ho explica el president de l'ACED, Sergi Figueres.

Sergi Figueres

Naixent de la necessitat d'una altra zona, sempre amb gent d'allà, nosaltres creem un projecte.



L'Associació Catalana d'Enginyers per al Desenvolupament neix fa aproximadament un any de la voluntat de tres joves amics, dos enginyers i un economista, que van detectar que en el context de retallades actual, les ONG patien molt a àmbit econòmic i tècnic. D'aquesta necessitat concreta neix un projecte que basa la seva activitat en les sinergies, a la recerca de 'fer un nou model de cooperació internacional'. Escoltem Figueres.

Sergi Figueres

Estem contactant amb empreses de tot tipus, perquè volem sumar.






Actualment, l'ACED té dos projectes entre mans: la reconstrucció d'un hospital al nord de l'Índia i un projecte de cooperació amb diverses ONG catalanes a Mali.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.