Una cinquantena d'empresaris aprenen com accelerar el creixement de la seva empresa


  • Comparteix:

Moment de l'última sessió del programa Genera

Moment de l'última sessió del programa Genera

Una cinquantena d'empresaris santcugatencs han après com accelerar el creixement de la seva empresa amb el programa Genera que ha organitzat durant les últimes setmanes la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa i que s'ha tancat aquest dimecres. Durant els 10 seminaris formatius celebrats en el marc d'aquesta iniciativa s'han tractat temes com el rol del lideratge, com ha de ser l'estratègia de creixement, com es pot aplicar la innovació i com una empresa es pot expandir a través d'una internacionalització ben conduïda.

El programa Genera, que vol fomentar l'emprenedoria corporativa a Catalunya, ha comptat amb el lideratge de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa i la participació com a socis de la patronal Cecot, la Fundació Eduard Soler, Redessa i el Consell General de Cambres de Catalunya. El departament d'Empresa i Ocupació també hi ha donat suport.

A part de la cinquantena d'empresaris santcugatencs, els seminaris han comptat també la participació d'un total de 430 empresaris catalans. Les sessions anteriors han tingut lloc al llarg d'aquest any a Barcelona, Girona, Lleida, Cornellà de Llobregat, Mataró, Reus, Ripoll, Terrassa i Tortosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.